Samenwerken aan een optimale context voor ieder kind

De basisscholen in de Haarlemmermeer vormen het samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer. Met elkaar bieden wij onderwijs dat het best aansluit bij de (ondersteunings)behoeften van het kind. We werken samen met ouders, gemeente, jeugdzorg en andere maatschappelijke partners aan een optimale context voor ieder kind. Want hoe sterker de context, hoe beter een kind zich kan ontwikkelen naar een kansrijke toekomst.

Lees meer

Oudersteunpunt

 Over ons

Documenten

52 scholen in de Haarlemmermeer

Samen met 52 scholen in de regio werken we aan passend onderwijs voor alle kinderen.

Meer informatie

Nieuws

Over maatwerk en vroegtijdig herkennen: terugblik themabijeenkomst hoogbegaafdheid
Donderdag 7 december was het dan zover: in de kleine theaterzaal van het Cpunt (voorheen de Meerse) kwamen intern begeleiders, HB-specialisten en directeuren bijeen om inspiratie op te halen en met elkaar in gesprek te gaan rondom het thema hoogbegaafdheid. Het programma was vol en veelzijdig.
Lees verder
Subsidieregeling begaafde leerlingen: onze drie grote doelen
Aan het begin van dit kalenderjaar hebben wij de besturen op de hoogte gebracht van de toegekende subsidie om de signalering en begeleiding van hoogbegaafde leerlingen in de Haarlemmermeer verder vorm te geven. Het projectplan met de activiteiten voor de komende drie jaar vindt u eind deze maand op onze website. In deze nieuwsbrief leest u alvast een korte beschrijving van de drie grote doelen die we onszelf hebben gesteld.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9