Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
Vacature consulent passend onderwijs
Het samenwerkingsverband passend onderwijs in de Haarlemmermeer is een netwerkorganisatie met als doel het bieden van een passende, kansrijke onderwijsplek voor de kinderen in de regio. Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen professional voor de functie van consulent passend onderwijs
Lees verder
Tweedaagse training plezier op school!
Een tweedaagse training voor aanstaande brugklassers! Plezier op school en weerbaar naar de brugklas
Lees verder
Van verzuim naar schoolaanwezigheid
De netwerkbijeenkomst van 27 februari 2024 stond in het teken van schoolaanwezigheid en langdurig verzuim. Het doel van de bijeenkomst was een eerste aanzet tot het kijken met een andere bril: van verzuim naar schoolaanwezigheid.
Lees verder
Terugblik op de Krachtdag 2024
Op uitnodiging van de gemeente Haarlemmermeer namen de consulenten van Passend Onderwijs Haarlemmermeer en afgevaardigden van de scholen deel aan de Krachtdag 2024. Een inspirerende dag die geopend werd door de wethouders Charlotte van der Meij en Charif El Idrissi.
Lees verder
De ontwikkelgesprekken komen er weer aan
Binnen de gesprekkencyclus op de scholen zijn twee ontwikkelgesprekken opgenomen die gaan over passend onderwijs. In oktober/november het startgesprek en in april/mei het evaluatiegesprek.
Lees verder
Gaaf voor de Start helpt hoogbegaafden soepel naar de middelbare school
De overstap van de basisschool naar de middelbare school is voor hoogbegaafde leerlingen vaak groot en sluit niet altijd aan op hun ontwikkeling en behoeften. Daarom is er Gaaf voor de Start, dat helpt om de overstap soepel te maken.
Lees verder
1 2 3 4