Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
De ontwikkelgesprekken komen er weer aan
Binnen de gesprekkencyclus op de scholen zijn twee ontwikkelgesprekken opgenomen die gaan over passend onderwijs. In oktober/november het startgesprek en in april/mei het evaluatiegesprek.
Lees verder
Terugblik op de Krachtdag 2024
Op uitnodiging van de gemeente Haarlemmermeer namen de consulenten van Passend Onderwijs Haarlemmermeer en afgevaardigden van de scholen deel aan de Krachtdag 2024. Een inspirerende dag die geopend werd door de wethouders Charlotte van der Meij en Charif El Idrissi.
Lees verder
Op zoek naar OPR-leden!
Wil je meedenken over inclusie, hoogbegaafdheid en jeugdhulp op school? Dat kan! Onze OPR zoekt nieuwe leden.
Lees verder
Gratis webinar voor ouders
‘En nu is het genoeg!’
Lees verder
Een optimale ontwikkelomgeving voor élk kind: nieuwsbrief 15 februari 2024
Bekijk onze nieuwsbrief van 15 februari 2024, een themanummer over de subsidie ten behoeve van meer- en hoogbegaafde leerlingen.
Lees verder
De nieuwe HB-collega’s stellen zich voor
Na de voorjaarsvakantie start in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer ‘De Tandem’: een tussenvoorziening voor hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs die uitvallen of dreigen uit te vallen. De Tandem biedt een combinatie van onderwijs en gespecialiseerde zorg, waarmee gekeken wordt hoe het best kan worden aangesloten bij de ondersteuningsbehoefte van het kind. De Tandem-collega’s Joyce, Ingrid, Martine en Sonja stellen zich in deze nieuwsbrief aan je voor.
Lees verder
1 2 3 4 5