Samenwerken aan een optimale context voor ieder kind

De basisscholen in de Haarlemmermeer vormen het samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer. Met elkaar bieden wij onderwijs dat het best aansluit bij de (ondersteunings)behoeften van het kind. We werken samen met ouders, gemeente, jeugdzorg en andere maatschappelijke partners aan een optimale context voor ieder kind. Want hoe sterker de context, hoe beter een kind zich kan ontwikkelen naar een kansrijke toekomst.

Lees meer

Oudersteunpunt

 Over ons

Documenten

52 scholen in de Haarlemmermeer

Samen met 52 scholen in de regio werken we aan passend onderwijs voor alle kinderen.

Meer informatie

Nieuws

'Elke leerling wil in de eerste plaats gezíen worden, ook een hoogbegaafde leerling’'
Bij hoogbegaafdheid is de gedachte al snel: geef de leerling maar wat extra uitdagend werk, dan komt het wel goed. Zo simpel is het zeker niet, vertelt Joyce Vriezen. Ze werkt als onderwijsadviseur bij 1801 én sinds kort bij samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer als projectleider hoogbegaafdheid. “De vraag waarom zoveel hoogbegaafde leerlingen vastlopen in het onderwijs, interesseert me al lange tijd. Dat begon toen ik het bij mijn dochter meemaakte.”
Lees verder
Nieuwe Week van Inclusief Onderwijs in 2024
In de week van 26 februari 2024 wordt er speciale aandacht geschonken aan de aanpak in samenwerkingsverbanden en de perspectieven van leraren en ouders bij het werken aan inclusiever onderwijs.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9