Samenwerken aan een optimale context voor ieder kind

De basisscholen in de Haarlemmermeer vormen het samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer. Met elkaar bieden wij onderwijs dat het best aansluit bij de (ondersteunings)behoeften van het kind. We werken samen met ouders, gemeente, jeugdzorg en andere maatschappelijke partners aan een optimale context voor ieder kind. Want hoe sterker de context, hoe beter een kind zich kan ontwikkelen naar een kansrijke toekomst.

Lees meer

Oudersteunpunt

 Over ons

Documenten

52 scholen in de Haarlemmermeer

Samen met 52 scholen in de regio werken we aan passend onderwijs voor alle kinderen.

Meer informatie

Nieuws

Een optimale ontwikkelomgeving voor élk kind: nieuwsbrief 15 februari 2024
Bekijk onze nieuwsbrief van 15 februari 2024, een themanummer over de subsidie ten behoeve van meer- en hoogbegaafde leerlingen.
Lees verder
De nieuwe HB-collega’s stellen zich voor
Na de voorjaarsvakantie start in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer ‘De Tandem’: een tussenvoorziening voor hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs die uitvallen of dreigen uit te vallen. De Tandem biedt een combinatie van onderwijs en gespecialiseerde zorg, waarmee gekeken wordt hoe het best kan worden aangesloten bij de ondersteuningsbehoefte van het kind. De Tandem-collega’s Joyce, Ingrid, Martine en Sonja stellen zich in deze nieuwsbrief aan je voor.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Agenda