Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
Save the date: V.I.P. Festival
Lees verder
Drie landelijke ontwikkelingen in het passend onderwijs
Graag praten we je kort bij over een aantal landelijke regelingen die invloed hebben op passend onderwijs. Zo komt er ruimte om te experimenteren met inclusiever onderwijs en zijn er regelingen rond het ‘hoorrecht’ en de ‘Subsidieregeling digitale school’.
Lees verder
Terugblik: handreiking veiligheid gepresenteerd
Donderdag 20 juni was het zover: de presentatie van de ‘Handreiking basisonderwijs Haarlemmermeer rondom (on)veiligheid in gezinnen’. De handreiking is een gezamenlijk document van alle betrokken kernpartners binnen het ZAT met als doel de samenwerking tussen Veilig Thuis, de scholen en de kernpartners te verstevigen. Voor scholen is dit een leidraad bij vragen rondom de veiligheid van leerlingen.
Lees verder
Tweedaagse training plezier op school!
Een tweedaagse training voor aanstaande brugklassers! Plezier op school en weerbaar naar de brugklas
Lees verder
Terugblik op de Krachtdag 2024
Op uitnodiging van de gemeente Haarlemmermeer namen de consulenten van Passend Onderwijs Haarlemmermeer en afgevaardigden van de scholen deel aan de Krachtdag 2024. Een inspirerende dag die geopend werd door de wethouders Charlotte van der Meij en Charif El Idrissi.
Lees verder
De ontwikkelgesprekken komen er weer aan
Binnen de gesprekkencyclus op de scholen zijn twee ontwikkelgesprekken opgenomen die gaan over passend onderwijs. In oktober/november het startgesprek en in april/mei het evaluatiegesprek.
Lees verder
1 2 3 4 5