Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
Vacature consulent passend onderwijs

Vacature consulent passend onderwijs

30-05-2024
Het samenwerkingsverband passend onderwijs in de Haarlemmermeer is een netwerkorganisatie met als doel het bieden van een passende, kansrijke onderwijsplek voor de kinderen in de regio. Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen professional voor de functie van consulent passend onderwijs

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de missie van het samenwerkingsverband: Een optimale context voor ieder kind.
Hoe sterker de context, hoe beter een kind zich kan ontwikkelen naar een kansrijke toekomst. We willen dat er voor alle kinderen passend onderwijs beschikbaar is dat het beste aansluit bij hun mogelijkheden.

Een uitdagende en dynamische baan waarbinnen de diversiteit aan werkzaamheden het werk afwisselend en interessant maakt. Je maakt deel uit van een professioneel, collegiaal team dat samen werkt aan de doorontwikkeling van passend onderwijs in de Haarlemmermeer. Als consulent heb je een belangrijke rol in de ondersteuning van de scholen, leerlingen en ouders, waarbij je samenwerkt met kernpartners in het onderwijs en sociaal domein. Ontwikkeling en professionalisering vinden we belangrijk, zowel voor het team als voor jou als consulent. Afhankelijk van expertise, kennis en ervaring ben je verantwoordelijk voor projecten.

In ons werk zijn we deskundig en zorgvuldig, ondernemend en betrouwbaar. Voel jij je aangesproken tot deze kernwaarden en de functie zoals hierboven omschreven? Dan zijn wij nieuwsgiering naar jou.

Functie-eisen

  • Je hebt kennis van en ervaring in het onderwijs en je bent een sterke (gespreks)partner voor de intern begeleiders en directies op de scholen in het ondersteunen en adviseren op het niveau van de leerling én binnen de brede uitvoering van passend onderwijs binnen het samenwerkingsverband.
  • Je bent toegankelijk, kan zelfstandig opereren en je staat open voor reflectie en samenwerking met het team van consulenten.
  • Je bent je  bewust van jouw positie en kunt schakelen op verschillende niveaus binnen organisaties.
  • Je hebt een passende opleiding op hbo/wo niveau en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

  • De functie is beschikbaar per 1 september 2024.
  • Inschaling conform cao po, functiecategorie OOP, schaal 11 of 12, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • We zoeken iemand voor 0,8 fte, maar meer of minder inzet is bespreekbaar.

Wil je meer informatie over de vacature voordat je gaat solliciteren?

Neem dan contact op met Annette Giling, directeur-bestuurder, via 023-3030102 of agiling@po-haarlemmermeer.nl. Zij vertelt je graag meer over de mooie opdracht van ons samenwerkingsverband.

Contactgegevens

Reacties vóór 8 juni 2024 (via een motivatiebrief en CV)  aan

secretariaat@po-haarlemmermeer.nl , t.n.v. Annette Giling, directeur-bestuurder

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 en 14 juni a.s.