Nieuws

Passend onderwijs Haarlemmermeer
Vacature Office Manager

Vacature Office Manager

12-09-2023
Vacature Office Manager Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer. Binnen het samenwerkingsverband primair onderwijs Haarlemmermeer werken de basisscholen samen aan passend onderwijs voor alle leerlingen. Het samenwerkingsverband faciliteert deze samenwerking en verdeelt de financiële middelen.

Als office manager ondersteun je directeur-bestuurder op secretarieel gebied. Daarnaast verleen je allerhande organisatorische, administratieve en financiële ondersteuning aan de hele organisatie. 

Je ben het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact opneemt, je bent de verbindende factor binnen het team, vraagbaak voor algemeen inhoudelijke zaken en je bent het visitekaartje van het samenwerkingsverband. 

Toekomstige team

Wij zijn een netwerkorganisatie waarbinnen 6 schoolbesturen voor primair onderwijs en 4 schoolbesturen voor speciaal primair onderwijs zijn aangesloten.  Onze gezamenlijke doelstelling is dat ieder kind passend onderwijs krijgt en we willen maximaal aansluiten bij de ondersteuningsbehoefte van ieder kind. 
 
Je wordt onderdeel van een klein, ambitieus en positief team van 10 mensen, met een groot netwerk in Haarlemmermeer. Vanuit jouw functie heb je vooral contacten met je eigen collega’s (consulenten en directeur-bestuurder) en ben je eerste aanspreekpunt voor de professionals van de scholen en ouders in het werkgebied Haarlemmermeer. 

Functie-eisen

Wij waarderen jou omdat...

Je denkt mee over het verbeteren van huidige administratieve procedures binnen het secretariaat (efficiëntere werkwijzen en het gebruik van systemen) en je adviseert ons over stijl en opzet van onze stukken. Je bent professioneel, flexibel en verdiept je graag ook inhoudelijk in de opdracht van ons samenwerkingsverband. Je behoudt het overzicht, toont initiatief en brengt gezelligheid mee.  


Functie-eisen

•    HBO denk- en werkvermogen en in het bezit van een passende opleiding;
•    Ervaring in een ondersteunende dan wel secretariële functie, bij voorkeur in het onderwijs en/of jeugdhulp; 
•    Theoretische en praktische vaardigheden (administratief, financieel en secretarieel)
•    Grote mate van zelfstandigheid in uitvoeren van taken
•    Een groot hart voor kinderen en passend onderwijs 


Arbeidsvoorwaarden

•    Inschaling volgens CAO-PO, OOP schaal 8 (min. € 2.439 /  max. € 3.686 op basis van 1,00 fte)
•    Dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
•    Aantal uur: 32 uur 
•    Werklocatie:  je werkt op ons kantoor aan de Kruisweg in Hoofddorp
•    Alle schoolvakanties vrij 
 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren?

Ben je enthousiast? En denk je met jouw kennis, ervaring en talenten een mooie bijdrage aan onze organisatie te kunnen leveren? Dan ontvangen we je motivatie en curriculum vitae graag voor 15 september a.s.
De gesprekken vinden plaats op 20 en 21 september a.s.